Skip to main content
  • Optimalisatie
  • Continuïteit
  • Inzichtelijk
  • Beheersbaar

Energiemanagement

Energiemanagement kan van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf, je kan besparing op energiekosten realiseren, een betere invulling geven aan de energie transitie, of je duurzaamheid (verder) verbeteren. Het kan echter een complex onderwerp zijn om een goede invulling te geven. Geen zorgen, wij staan klaar om je op verschillende manieren te ondersteunen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Meetsystemen

Energiemanagement begint bij inzicht. Ons geavanceerde meetsysteem communiceert met een breed assortiment aan metingen voor onder andere stroom, gas, stoom en water, en integreert deze met productiedata. De verkregen informatie vertalen we naar de belangrijkste KPI’s voor jouw bedrijf en presenteren we overzichtelijk in PowerBI, Grafana of in een op maat gemaakt dashboard in je eigen rapportage tool.

Wettelijke eisen

Voldoen aan de informatieplicht, onderzoekplicht, EED audit en CSRD kan een uitdaging zijn, wij maken duidelijk waar je aan moet voldoen, helpen deze voorwaarden effectief in te vullen en stellen rapportages op die aan alle eisen voldoen.

Energiemanagement systeem en ISO 50.001 Certificering

Of je nu een energiemanagementsysteem vanaf de grond wilt opbouwen, een bestaand systeem wilt optimaliseren, of streeft naar ISO 50.001 certificering, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Hiermee helpen we je te verduurzamen, maar ook energiekosten te beheersen en CO2-uitstoot te verminderen.

Projectmanagement

Heb je een idee voor een energiebesparend project of heb je hulp nodig bij het identificeren van mogelijke projecten? Wij staan je bij in elke stap van het proces. Van het uitwerken van de eerste business case tot het coördineren van aanbesteding en uitvoering. Ook kijken we altijd naar subsidiemogelijkheden om het project financieel aantrekkelijker te maken.

Kortom, wij zijn jouw partner in het efficiënt beheren van energie, het voldoen aan regelgeving en het realiseren van duurzame doelen. Neem de controle over jouw energiebeheer en laat ons je op weg helpen naar een groenere toekomst.

Nick Huls
Nick

Neem contact op